Addcent - Addcent - AppExchange
Skip to NavigationSkip to Main Content

Addcent

  • Average rating of the solution or service based on AppExchange customer reviews Rating
  • Number of Salesforce-verified projects completed by the consultant Projects Completed 20
  • Number of people employed by the consultant who hold qualifying Salesforce certifications. To learn more about qualifying certifications, check the latest Salesforce Consulting Partner Program Policy. Certified Experts 15
  • Year this company was founded Founded 2011
Framgång genom förändring

Vi hjälper dig att lyckas med ditt Salesforce projekt! Från förstudie till implementering av system och förvaltning. ####Vi jobbar med både konfiguration och utveckling och är certifierade specialister inom Salesforce plattformen.

Highlights

  • Vi utgår från strategisk målbild och lägger plan för att realisera den genom förändringar i process, organisation & IT.
  • Vi implementerar önskad lösning från Salesforce-plattformen genom en välbeprövad process.
  • Vår metod ger en snabb, effektfokuserad & kostnadseffektiv digitalisering för alla typer av kundnära verksamheter.


Description

Trygga; Salesforce Partner sedan 2011 och certifierade Salesforce konsulter.##Erfarna: Brett urval av lyckade case för några av Sverige mest kända bolag##Kundnära: Unik verksamhetskompetens inom Customer Experience Management##Bredd; Implementerar Salesforce-lösningar för hela kundresan##Effektiv utveckling; Beprövade near-shoring partnerskap för skalbarhet och kostnadsfokus

Geographic Focus

International Norway Sweden

Languages

English, Swedish

About Addcent Vi vet vart världen är på väg och hur man utvecklas med den. Idag är kunden en strategisk tillgång och behovet av att skapa ett större värde och en bättre kundupplevelse längs hela kundresan växer. Att göra det är en utmaning och att dessutom göra det till en låg kostnad är en ännu större utmaning – men vi har lösningar för att hantera det.####Vi driver den förändring ni behöver, på rätt sätt. Som specialister inom kundnära verksamhetsområden attackerar vi era utmaningar i tvärfunktionella team, alltid med ett öga på helheten och med fokus på att nå affärsmålen. ####Vi omvandlar möjligheter till affärsvärde utifrån best practice lösningar och en beprövad metod för förändring. Det gör resan snabb, strukturerad och kostnadseffektiv.

Headquarters
Vasagatan 7, 111 20 Stockholm, Sweden
Phone
+46 (0) 8 533 86 52
Loading