Glimt - Glimt - AppExchange
Skip to NavigationSkip to Main Content
  • Average rating of the solution or service based on AppExchange customer reviews Rating
  • Number of Salesforce-verified projects completed by the consultant Projects Completed 5
  • Number of people employed by the consultant who hold qualifying Salesforce certifications. To learn more about qualifying certifications, check the latest Salesforce Consulting Partner Program Policy. Certified Experts 16
  • Year this company was founded Founded 2019
Salesforce på svenska

Vi på Glimt är din västsvenska partner när det kommer till Salesforce.com! Vi har erfarenhet både från några av norra Europas största Salesforce-implementationer, likväl som helhetsåtaganden i små och medelstora företag.

Highlights

  • Vi brinner för våra kunder, och vi brinner för det vi gör. Vi tar alltid utgångspunkt i att förstå din verksamhet och dina behov på djupet, snarare än att ensidigt rikta fokus mot funktioner och teknik.
  • Vi vill vara ett lokalt alternativ. Vi finns i Göteborg – det ser vi ett värde i för våra kunder såväl som för oss.
  • Vi arbetar helhjärtat med den CRM-plattform som vi upplever möter våra kunders behov allra bäst – Salesforce.


Description

Vi på Glimt är din västsvenska partner när det kommer till Salesforce.com! ####Vi har erfarenhet både från några av norra Europas största Salesforce-implementationer, likväl som helhetsåtaganden i små och medelstora företag.####Vi vet att du som kund är unik och även om vi har en passion för den digitala teknikens möjligheter där Salesforce är ledande, vet vi också att det krävs mer än teknologi för att bygga goda kundrelationer. Därför strävar vi alltid efter att tänka helhet - och närhet - till dig som kund.####Vi kan hjälpa dig som kund med allt från##- Övergripande strategi- och vägvalsfrågor kopplat till CRM##- Stöd i implementation/projektledning kopplat till Salesforce##- Stöd i design av såväl processer och arbetssätt som funktioner och teknisk arkitektur##- Stöd i teknisk utveckling (Integrationer, Apex, Visualforce, LWC, JavaScript m.m)##- Stöd kring användarsupport, utbildning m.m.

Geographic Focus

International Finland Sweden

Languages

English, Swedish

About Glimt Vi på Glimt är din västsvenska partner när det kommer till Salesforce.com! Vi har erfarenheten från några av norra Europas största Salesforce-implementationer, men vi arbetar även gärna med små och medelstora företag. Vi vet att du som kund är unik och även om vi har en passion för den digitala teknikens möjligheter där Salesforce är ledande, vet vi också att det krävs mer än teknologi för att bygga goda kundrelationer. Därför strävar vi alltid efter att tänka helhet - och närhet - till dig som kund.

Headquarters
Göteborg, Sweden
Email
Phone
+46 723 22 85 85
Loading