Easolution - Easolution Nederland BV - AppExchange
Skip to NavigationSkip to Main Content

Easolution

  • Average rating of the solution or service based on AppExchange customer reviews Rating
  • Number of Salesforce-verified projects completed by the consultant Projects Completed 5
  • Number of people employed by the consultant who hold qualifying Salesforce certifications. To learn more about qualifying certifications, check the latest Salesforce Consulting Partner Program Policy. Certified Experts 2
Automatisering is kinderspel

Wij zijn er voor de MKB ondernemers met een groeibehoefte. Wij ondersteunen daarin door op efficiënte wijze en snel waarde te leveren. Wij streven naar een stressloze implementatie zodat de ondernemer alle vrijheid heeft te doen wat energie geeft.

Highlights

  • Een business first benadering; bij implemenatievraagstukken en aanpassingswensen kijken we altijd eerst naar de business-waarde, pas wanneer die er is kijken we naar de technische mogelijkheden.
  • Budgetcontrole; we werken kortcyclisch, ook wel bekend als Agile of Lean. Hiermee houdt de opdrachtgever te allen tijde grip op budget en voortgang.
  • We zijn er om weg te gaan; ons doel is snel businesswaarde leveren en niet "zo lang en zo veel mogelijk uren factureren".


Description

Easolution is opgericht vanuit het idee dat implementaties energie en waarde moeten leveren. Onze consultants hebben een brede ervaring in het analyseren van allerhande bedrijfsprocessen, of het nu in de zorg, logistiek of mensgebonden processen gaat.####Bij onze aanpak hanteren we ons eigen "wiel van waarde", we leggen eerst een stevige fundering voordat we gaan bouwen.

Geographic Focus

International Australia Netherlands

Languages

Dutch, English
Loading