Kotak Marketing - Kotak Marketing - AppExchange
Skip to NavigationSkip to Main Content

Kotak Marketing

  • Average rating of the solution or service based on AppExchange customer reviews Rating
  • Number of Salesforce-verified projects completed by the consultant Projects Completed 0
  • Number of people employed by the consultant who hold qualifying Salesforce certifications. To learn more about qualifying certifications, check the latest Salesforce Consulting Partner Program Policy. Certified Experts 5
  • Year this company was founded Founded 2020
Behaal je marketing doelstellingen door de juiste inzet van data en tech

De ervaren consultants van Kotak Marketing helpen je graag om het optimale uit je Salesforce Marketing Cloud omgeving te halen en je marketing doelstellingen te bereiken. We worden gedreven door marketing en data en zijn de brug tussen je marketing en IT.

Highlights

  • Flexibiliteit: Wij geloven dat een flexibele instelling veel beter werkt dan een vast contract. Daarom passen we ons werk naar jouw wensen aan.
  • Kwaliteit: Alles wat we doen, ademt kwaliteit. We bieden waarde en die leveren we ook
  • Kennis: Samen Slimmer is niet voor niets ons uitgangspunt. We blijven onszelf continu ontwikkelen. Volgen trends op de voet, maar leren ook van jou. En daar worden we beide beter van.


Description

Kotak Marketing is jouw brug tussen IT en marketing. Door samen slimmer te werken en onze kennis met elkaar te delen, halen we het maximale uit onze samenwerking. Met een flexibele instelling, persoonlijke benadering en altijd een eerlijke en transparante manier van communiceren. ####Kotak Marketing bestaat uit een gemêleerd team marketing data experts. Stuk voor stuk mensen met een passie voor hun vak en een natuurlijke drang tot zelfontplooiing. We worden gedreven door marketing en data, maar handelen vanuit de overtuiging dat er meer is dan dat. Werk je met ons samen, dan krijg je te maken met een fris, jong, ambitieus, leergierig en betrokken team dat uitdagingen niet uit de weg gaat en zich 100% inzet om jouw marketingdoelstellingen te behalen.

Geographic Focus

International India Netherlands

Languages

Dutch, English

About Kotak Marketing Bij Kotak Marketing hebben we één gezamenlijk doel: jou helpen (nog) meer uit je marketingdata te halen. Dit doen we door personalisatie en automatisering van jouw marketing. En door samen – met jou – slimmer te werken. Vanuit ons kantoor in Den Haag richten we ons op het ontsluiten van marketingdata, data optimalisatie en de inzet van deze data voor gepersonaliseerde marketing. Onze consultants staan voor je klaar voor zowel implementatie als optimalisatie van je Salesforce Marketing Cloud omgeving.

Headquarters
Den Haag, The Netherlands
Phone
+31(0)623937908

Case Studies

Loading